avland.ro Web analytics

Amplificator auto ESX VX1400.4 PRO

Producător:ESX
Cod produs:VX1400.4 PRO
Garantie:12 luni
Unitate de vanzare:bucata
Preţ:
2.494,00 Lei
*pretul contine TVA
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist Compară produs
*Pentru a confirma disponibilitatea de ridicare a unei comenzi va rugam sa ne CONTACTATI

Amplificator auto ESX VX1400.4 PRO

Fiind partenerul ideal de joc pentru giganticele și puternicele monoamplificatoare VISION VX PRO, ESX oferă, de asemenea, un amplificator puternic cu patru canale, cu multă putere. În ceea ce privește puterea, amplificatorul digital cu același design oferă aceeași putere de ieșire ca și difuzoarele satelit.

 

Cu modelele VISION VX PRO, ESX deschide un capitol cu ​​totul nou, care este mai întâi despre putere și chiar mai multă putere. Modelele în stil clasic, dintre care există cinci modele monobloc, oferă performanțe incredibil de ridicate de la 2200 la 13000 de wați RMS. Dacă luați micul VX2000PRO în mână și aruncați o privire pe fișa tehnică, cu greu vă vine să credeți: cu o amprentă de aproximativ 20 x 19 cm și o putere de până la 2200 de wați RMS la 1 Ω Ω, aduce chiar si un pasionat de Car Audio sa se minuneze. Datorită tehnologiei speciale de circuit ESX, aceste rezultate nu sunt doar un vis! Aceast lucru înseamnă că și cele mai puternice subwoofere pot fi alimentate în mod adecvat.

 

În timp ce amplificatoarele mono disponibile în comerț au o singură intrare Cinch, amplificatoarele mono VX PRO oferă două dintre ele. Dacă aveți un dispozitiv de ieșire audio care emite putere mare prin cinch (de exemplu, un DSP sau un convertor high-low), se folosește „HIGH INPUT” pentru aceasta. „LOW INPUT” este utilizat pentru dispozitivele de control cu ​​o putere de ieșire destul de scăzută (de exemplu, radiouri auto mai ieftine). Datorită diferitelor intrări, nivelarea amplificatorului de putere este mult mai ușoară și mai bună.

 

Caracteristici :

Amplificator clasa D cu eficienta ridicata

Radiator din aluminiu in stil clasic , cu propietati termice optime

Mufe RCA de tip șurub, putere masivă și conexiuni pentru difuzoare

Circuit de protectie cu 3 cai

 

Specificatii :

 

Amplificator 4 canale Ultra clasa D

Putere 4 x 200/350 W RMS @ 4/2 Ω

Filtru Highpass 50 – 5000 Hz (fata/spate)

Filtru Lowpass 10 – 500 Hz (spate)

Selector de canale 2/4

Dimensiuni 191 x 66 x 230 mm

Eficienta pana la 87%

 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun