avland.ro Web analytics

Subwoofer auto ESX VXP104

Producător:ESX
Cod produs:VXP104
Garantie:12 luni
Unitate de vanzare:bucata
Preţ:
1.994,00 Lei
*pretul contine TVA
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist Compară produs
*Pentru a confirma disponibilitatea de ridicare a unei comenzi va rugam sa ne CONTACTATI

Subwoofer auto ESX VXP104

Cu subwooferele VISION VXP, ESX prezintă o nouă serie de woofere de ultimă generație pentru care s-a depus deja mult efort . Componentele importante precum cadrul de aluminiu, bobina și membrana au fost complet reproiectate pentru a atinge fără compromisuri obiectivul de dezvoltare - subwoofer-uri de ultimă generație cu adâncime redusă de instalare. Practic nimic nu este „de-a gata”, așa că, pe lângă con, au fost echipate special alte 12 componente. Efortul asupra cadrului independent din aluminiu turnat cu antrenare magnetică integrată și membrana de tip fagure nou formată este deosebit de evident.

 

 Bobinele bogat echipate, cu un diametru de 50 mm pentru modelul de 8 inchi și chiar mai mari de 65 mm pentru modelul de 10 inchi, fac ca subwooferele să reziste la sarcini mari de 300 sau 400 de wați RMS. Valorile ridicate se datorează și utilizării unei bobine speciale CCAW lungi de 32 mm, care se așează pe un suport extrem de ușor din fibră de sticlă. Datorită masei reduse și magnetului dublu puternic, s-a putut obține încă o eficiență cu 2 dB mai mare.

 

 Wooferele plate au dezavantaj, datorită designului lor, membranele convenționale cu conuri nu se potrivesc pentru că pur și simplu nu există suficientă adâncime de instalare. Deci rămân doar membrane plate. Cu toate acestea, acestea sunt foarte susceptibile la răsucire dacă constau doar dintr-un singur strat. ESX rezolvă această problemă cu structura extrem de stabilă a conurilor VXP multistrat, care sunt întărite pe ambele părți cu fibră de sticlă la exterior și au, de asemenea, o structură rigidă de fagure la interior. Ambele woofer-uri preferă incintele mici, închise.

 

Caracteristici :

Cadru din aluminiu

Magnet dublu de 2 x 45 oz.

Con din fibra de sticla cu structura de fagure

Aproximativ 15% suprafata mai mare a conului

Bobina CCAW de 65 mm pe suport de fibra de sticla ce ofera un plus de 2db in presiunea sunetului

Xmax de +/- 24 mm

 

Specificatii :

Subwoofer High End cu diametrul de 25cm/10”

Putere 400 W RMS / 800 W Max

Impedanta 4 Ω

Adancime instalare 107mm

Dianetru instalare 236 mm

 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun